Jag behöver inte lägga lika mycket tid på bilen

Jag behöver inte lägga lika mycket tid på bilen

God eftermiddag, god eftermiddag! Såhär efter lunch tänkte jag passa på att skriva ett inlägg till er, det kommer handla om ett företag som har hjälpt mig med bilen. Företaget heter Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB och de har hjälpt mig med en bilrekond i Örebro.

Jag har en tendens att alltid lyckas stöka ner min bil, den kan inte vara ren mer än en dag. Är det så att jag mot förmodan lyckas hålla bilen ren är det mina hundar som smutsar ner den. Eftersom vi spenderar mycket tid ute i naturen blir det gärna att lite av naturen följer med in i bilen när vi är på väg hem. Oavsett vad det är som gör att bilen blir smutsig är det ett faktum att jag ofta behöver lägga ner mycket tid på att städa den, det blir i alla fall en gång i veckan. Som ni säkert kan räkna ut blir det sammanlagt mycket tid, av den anledningen letade jag upp ett företag som kunde hjälpa mig med en bilrekond i Örebro. Tanken var att om jag hittade ett företag som jag gillade kunde jag vända mig till dem flera gånger i framtiden, så att jag slipper lägga lika mycket tid på städningen och rengöringen av bilen. Som sagt vände jag mig till Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB, ett företag som gav mig all den hjälpen jag behövde. De hade riktigt trevlig personal som tog väl hand om min bil, resultatet blev mycket bättre än vad jag var inställd på. Eftersom jag var så nöjd med deras bilrekond i Örebro har jag fortsatt att vända mig till dem med jämna mellanrum, på så sätt behöver jag inte spendera lika mycket tid på rengöringen av bilen. Dessutom kan jag och hundarna vara ute i naturen hur mycket vi vill och stöka ner bilen som en följd av det. 


Kommentarer är stängda.