Jag är så nöjd med fönsterrenoveringen

Jag är så nöjd med fönsterrenoveringen

God dagens, god dagens och välkomna åter till min lilla blogg! Det är närheten till djur och natur som gjorde att jag köpte mitt 1800-talstorp. Det finns ett företag för oss som behöver anlita en finsnickare i Kalmar. Behöver man denna hjälp av en finsnickare i Kalmar med omnejd, då är Sweden Rustick namnet på ett företag som man bör lägga på sitt minne.  

Sweden Rustick kan nämligen hjälpa till på ett kvalitativt sätt. Jag har själv anlitat det här företaget när jag behövde hjälp med en fönsterrenovering. Jag är så glad att det finns ett företag som vet hu man renoverar gamla fönster. Jag letade väldigt länge efter ett företag som skulle kunna utföra fönsterrenovering, men det är ett speciell typ av hantverk som väldigt få har kompetens inom. Till slut hittade jag Sweden Rustick, där är hantverkarna experter inte bara inom fönsterrenovering, utan även jobb med grindar, skyltar och båtar med mera. Jag brukar ju skriva till er läsare och ge er rekommendationer på olika företag som jag kommit i kontakt med i samband med renoveringen av mitt gamla torp från 1800-talet. Jag vet att mina rekommendationer är uppskattade av er. Flera av er har också valt att anlita de företag jag har rekommenderat och sedan tackat mig för tipsen! Det är allt några företag som har varit involverade i mitt torp, och nu senast då Sweden Rustick och deras finsnickare i Kalmar. Att det finns ett sådant här företag med den här specialkompetensen gör att det känns extra angeläget att få berätta om Sweden Rustick för er. Sweden Rustick har en riktigt bra hemsida och där kan ni läsa mer om vad de har att erbjuda. Det här gamla torpet som jag har älskar jag, och för mig har den här hjälpen av dessa finsnickare i Kalmar varit ovärderlig. 


Kommentarer är stängda.